Quattro Rioni
Restaurant in Capoliveri
Tucked away in a corner of privacy behind Piazza Matteotti, at Quattro Rioni there is an air of welcome, and the attention to every detail is a promise.
All the magic of the sea in a dish
Come and be lulled by the waves of taste: experience Quattro Rioni in the beating heart of Capoliveri.
Our oasis of peace, where scents of good wine and authentic flavors come together.
Ottimo Cibo di ottima qualità, cucinato e impiattato bene Prezzi giusti e porzioni anche! Locale nel centro storico di Capoliveri
Difficile descrivere la cena in questo ristorante senza risultare troppo entusiasta. A partire dall’accoglienza tutto è stato ottimo, primi piatti da ...
Camminando per le vie di Capoliveri alla ricerca di un ristorante dove cenare, il menù ci ha colpiti e rapiti allo stesso tempo… accoglienza ottima, p...
Locale innestato fra le viette nel centro di Capoliveri. Le materie prime sono di qualità e vengono trattate con cura. Abbinamenti ricercati e piatti ...
Ottimo servizio e gentilezza del personale. Cena sublime per tutto il tavolo, i fuori menù strepitosi! Torneremo sicuramente, consigliatissimo!
Molto buono, piatti raffinati e di qualità sopra la media. Consiglio in particolare a chi ama il pesce. Servizio impeccabile, 5 stelle meritate.
Consigliato. Ho mangiato uno dei crudi migliori di sempre, con uno scampo e una mazzancolla di dimensioni incredibili, oltre al pescato tagliato spess...
Ristorante Quattro Rioni
Quality first
Genuine ingredients, freshness and quality go hand in hand with aromas and colours, for a marriage of innovation and tradition.
Highly talented chef
Raw materials
of quality
Impeccable service
Wide selection of wines
Specialities
From our menu
SMOKED MACKEREL
€ 18
with Greek sauce and kumquat
SHRIMP RAVIOLI
€ 20
with cream of asparagus, brown oyster mushrooms and crispy guanciale bacon
LOBSTER RISOTTO
€ 25
with black garlic, buffalo mozzarella and basil
UMBER
€ 22
with mussel mayo, frying peperoni and sour shallots
VANILLA MILLEFOGLIE
€ 8
with tangerine ice cream
RED TUNA TATAKI
€ 24
with cucumber, sweet and sour spring onion and mint
SPAGHETTI WITH RED BEET SAUCE
€ 20
with marinated scampi, herring caviar and stracciatella from Puglia
BLACK SQUID STUFFED WITH ESCAROLE
€ 22
with provolone cheese fondue, olive powder and dried capers
CRISPY OCTOPUS
€ 22
with potato salad, salicornia sweet and sour spring onion, ponzu sauce and tomato gazpacho
PISTACHO SEMI-FROZEN
€ 9
with dark chocolate