Quattro Rioni

Restaurant in Capoliveri

Tucked away in a corner of privacy behind Piazza Matteotti, at Quattro Rioni there is an air of welcome, and the attention to every detail is a promise.

All the magic of the sea in a dish

Come and be lulled by the waves of taste: experience Quattro Rioni in the beating heart of Capoliveri.

Our oasis of peace, where scents of good wine and authentic flavors come together.

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Difficile descrivere la cena in questo ristorante senza risultare troppo entusiasta. A partire dall’accoglienza tutto è stato ottimo, primi piatti da ...

Matteo J. Coccia 19 agosto 2024

Camminando per le vie di Capoliveri alla ricerca di un ristorante dove cenare, il menù ci ha colpiti e rapiti allo stesso tempo… accoglienza ottima, p...

Matteo Amatulli 19 agosto 2024

Locale innestato fra le viette nel centro di Capoliveri. Le materie prime sono di qualità e vengono trattate con cura. Abbinamenti ricercati e piatti ...

Antonio Lenti 17 agosto 2024

Ottimo servizio e gentilezza del personale. Cena sublime per tutto il tavolo, i fuori menù strepitosi! Torneremo sicuramente, consigliatissimo!

Martina Signori 15 agosto 2024

Molto buono, piatti raffinati e di qualità sopra la media. Consiglio in particolare a chi ama il pesce. Servizio impeccabile, 5 stelle meritate.

Stefano Lisci 23 maggio 2024
Ristorante Quattro Rioni

Quality first

Genuine ingredients, freshness and quality go hand in hand with aromas and colours, for a marriage of innovation and tradition.

Highly talented chef
Raw materials
of quality
Impeccable service
Wide selection of wines

Specialities

From our menu

SMOKED MACKEREL
€ 18

with Greek sauce and kumquat

SHRIMP RAVIOLI
€ 20

with cream of asparagus, brown oyster mushrooms and crispy guanciale bacon

LOBSTER RISOTTO
€ 25

with black garlic, buffalo mozzarella and basil

UMBER
€ 22

with mussel mayo, frying peperoni and sour shallots

VANILLA MILLEFOGLIE
€ 8

with tangerine ice cream

RED TUNA TATAKI
€ 24

with cucumber, sweet and sour spring onion and mint

SPAGHETTI WITH RED BEET SAUCE
€ 20

with marinated scampi, herring caviar and stracciatella from Puglia

BLACK SQUID STUFFED WITH ESCAROLE
€ 22

with provolone cheese fondue, olive powder and dried capers

CRISPY OCTOPUS
€ 22

with potato salad, salicornia sweet and sour spring onion, ponzu sauce and tomato gazpacho

PISTACHO SEMI-FROZEN
€ 9

with dark chocolate