Quattro Rioni

Restaurant in Capoliveri

Tucked away in a corner of privacy behind Piazza Matteotti, at Quattro Rioni there is an air of welcome, and the attention to every detail is a promise.

All the magic of the sea in a dish

Come and be lulled by the waves of taste: experience Quattro Rioni in the beating heart of Capoliveri.

Our oasis of peace, where scents of good wine and authentic flavors come together.

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Ottimo Cibo di ottima qualità, cucinato e impiattato bene Prezzi giusti e porzioni anche! Locale nel centro storico di Capoliveri

Manuela 76 13 settembre 2024

Difficile descrivere la cena in questo ristorante senza risultare troppo entusiasta. A partire dall’accoglienza tutto è stato ottimo, primi piatti da ...

Matteo J. Coccia 19 agosto 2024

Camminando per le vie di Capoliveri alla ricerca di un ristorante dove cenare, il menù ci ha colpiti e rapiti allo stesso tempo… accoglienza ottima, p...

Matteo Amatulli 19 agosto 2024

Locale innestato fra le viette nel centro di Capoliveri. Le materie prime sono di qualità e vengono trattate con cura. Abbinamenti ricercati e piatti ...

Antonio Lenti 17 agosto 2024

Ottimo servizio e gentilezza del personale. Cena sublime per tutto il tavolo, i fuori menù strepitosi! Torneremo sicuramente, consigliatissimo!

Martina Signori 15 agosto 2024

Molto buono, piatti raffinati e di qualità sopra la media. Consiglio in particolare a chi ama il pesce. Servizio impeccabile, 5 stelle meritate.

Stefano Lisci 23 maggio 2024

Consigliato. Ho mangiato uno dei crudi migliori di sempre, con uno scampo e una mazzancolla di dimensioni incredibili, oltre al pescato tagliato spess...

Matteo Franchi 01 settembre 2023
Ristorante Quattro Rioni

Quality first

Genuine ingredients, freshness and quality go hand in hand with aromas and colours, for a marriage of innovation and tradition.

Highly talented chef
Raw materials
of quality
Impeccable service
Wide selection of wines

Specialities

From our menu

SMOKED MACKEREL
€ 18

with Greek sauce and kumquat

SHRIMP RAVIOLI
€ 20

with cream of asparagus, brown oyster mushrooms and crispy guanciale bacon

LOBSTER RISOTTO
€ 25

with black garlic, buffalo mozzarella and basil

UMBER
€ 22

with mussel mayo, frying peperoni and sour shallots

VANILLA MILLEFOGLIE
€ 8

with tangerine ice cream

RED TUNA TATAKI
€ 24

with cucumber, sweet and sour spring onion and mint

SPAGHETTI WITH RED BEET SAUCE
€ 20

with marinated scampi, herring caviar and stracciatella from Puglia

BLACK SQUID STUFFED WITH ESCAROLE
€ 22

with provolone cheese fondue, olive powder and dried capers

CRISPY OCTOPUS
€ 22

with potato salad, salicornia sweet and sour spring onion, ponzu sauce and tomato gazpacho

PISTACHO SEMI-FROZEN
€ 9

with dark chocolate