Quattro Rioni
Restaurant in Capoliveri
Tucked away in a corner of privacy behind Piazza Matteotti, at Quattro Rioni there is an air of welcome, and the attention to every detail is a promise.
All the magic of the sea in a dish
Come and be lulled by the waves of taste: experience Quattro Rioni in the beating heart of Capoliveri.
Our oasis of peace, where scents of good wine and authentic flavors come together.
Difficile descrivere la cena in questo ristorante senza risultare troppo entusiasta. A partire dall’accoglienza tutto è stato ottimo, primi piatti da ...
Camminando per le vie di Capoliveri alla ricerca di un ristorante dove cenare, il menù ci ha colpiti e rapiti allo stesso tempo… accoglienza ottima, p...
Locale innestato fra le viette nel centro di Capoliveri. Le materie prime sono di qualità e vengono trattate con cura. Abbinamenti ricercati e piatti ...
Ottimo servizio e gentilezza del personale. Cena sublime per tutto il tavolo, i fuori menù strepitosi! Torneremo sicuramente, consigliatissimo!
Molto buono, piatti raffinati e di qualità sopra la media. Consiglio in particolare a chi ama il pesce. Servizio impeccabile, 5 stelle meritate.
Ristorante Quattro Rioni
Quality first
Genuine ingredients, freshness and quality go hand in hand with aromas and colours, for a marriage of innovation and tradition.
Highly talented chef
Raw materials
of quality
Impeccable service
Wide selection of wines
Specialities
From our menu
SMOKED MACKEREL
€ 18
with Greek sauce and kumquat
SHRIMP RAVIOLI
€ 20
with cream of asparagus, brown oyster mushrooms and crispy guanciale bacon
LOBSTER RISOTTO
€ 25
with black garlic, buffalo mozzarella and basil
UMBER
€ 22
with mussel mayo, frying peperoni and sour shallots
VANILLA MILLEFOGLIE
€ 8
with tangerine ice cream
RED TUNA TATAKI
€ 24
with cucumber, sweet and sour spring onion and mint
SPAGHETTI WITH RED BEET SAUCE
€ 20
with marinated scampi, herring caviar and stracciatella from Puglia
BLACK SQUID STUFFED WITH ESCAROLE
€ 22
with provolone cheese fondue, olive powder and dried capers
CRISPY OCTOPUS
€ 22
with potato salad, salicornia sweet and sour spring onion, ponzu sauce and tomato gazpacho
PISTACHO SEMI-FROZEN
€ 9
with dark chocolate